offerte aanvragen

Fasten your seatbelt!

Dat klinkt toch als muziek in de oren; iemand die je helpt met het uitstippelen en boeken van je reis. Helemaal aangesloten op jouw wensen.

Dus daar ben je dan, op de pagina om een reisvoorstel aan te vragen. Leuk! Dit is natuurlijk vrijblijvend. Ik wil je vragen om het formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Klets hem maar vol 😊 Goed om te weten; wanneer je een uitgebreid voorstel van mij hebt ontvangen en je besluit de reis niet te boeken, dan reken ik €79,- offertekosten.

Telefoonnummer: Ik vind het fijn als je je telefoonnummer invult. Wees niet bang, ik ga jullie niet stalken. Maar ik bel altijd voor ik aan de slag ga. Ik ga wat dieper op je wensen in en vuur wat vragen op je af. Geen moeilijke vragen hoor 😊 Gewoon om je te leren kennen. En daarna puzzel ik de reis in elkaar die echt bij je past.

Kom je er niet uit? Of niet gevonden wat je zocht?
Geen nood! Ik ben er om je te helpen. Door naar jou te luisteren kan ik richting geven aan je reisplannen. Misschien komen we zelfs op een hele andere bestemming uit! Vertel mij wat je wensen/ideeën zijn en ik help je verder. Vul het formulier wel even in, zodat ik je gegevens heb.

Liever bellen?
Je kan mij bellen tijdens werktijden op 0650513567. Nog fijner is het als je een afspraak inplant – klik hier – dan heb ik echt de tijd voor je. Hé, en alles is vrijblijvend hè. Dus voel absoluut geen drempel om een moment met mij in te plannen. Kletsen over reizen is het leukste van de wereld! Pas als je een offerte van mij hebt ontvangen en je besluit de reis niet te boeken, bereken ik €79,- offertekosten. Alles daarvoor is vrijblijvend.

Offerte aanvragen

naar offerte formulier

✔ Nadat we elkaar gesproken hebben, puzzel ik een persoonlijk reisvoorstel voor je in elkaar en stuur deze per e-mail toe.
✔ We puzzelen eraan tot het helemaal jouw droomreis is.

Is het reisvoorstel naar wens?

✔ Dan staat je niets anders te doen dan te boeken 😉 Laat de voorpret maar beginnen!

Zo werkt het:

Liever eerst even bellen? Plan een belafspraak in

belafspraak inplannen

Dit zeggen mijn klanten:

volgende

vorige

ger & paula de jong

Ilse gaf meteen al aan; dat is teveel geld voor de reis, dat kan goedkoper. Daar hadden wij wel oren naar natuurlijk. Ze is hier jaren in thuis en dat merk je. Ze heeft betere prijzen dan wij zelf vonden. En haar eigen reiservaring is zoveel waard. Je zou haar bijna meenemen op reis, wat een heerlijke meid. Lees meer

marco van vondelen | thailand & indonesie

Ons hoogtepunt van de reis; ons back to basic verblijf in Khao Sok. Met beperkte bagage, een mooie tocht per boot, in de verte je eigen drijvende huisje aan zien komen en daar mogen verblijven; wauw!! Het leuke aan boeken bij Ilse is dat zij de meest gave plekjes kent, die net even anders dan anders zijn. Lees meer

martijn monster | amerika & meer

Het is zelfs zo erg dat ze complete reisgidsen en gps uitleent. Niets is te gek. En dan heb ik het nog niet eens over de hotels die ze voor je boekt. Een (kids vriendelijke) cabin in de bossen, hotel met uitzicht op Zion? Ilse fixt het. En als het goedkoper is om zaken zelf te regelen, dan vertelt ze waar je dat het beste kan doen. Lees meer

Vertel eens wat over jezelf:

versturen

Ik wil op zijn vroegst vertrekken op:

Ik wil uiterlijk thuis zijn op:

Ik wil (ongeveer) zoveel dagen weg:

De Reistoko neemt binnen een dag – op werkdagen – contact met je op.

Dankjewel!